Wasserij

Naast de verhuur, verkoop en het reinigen van diverse soorten horecalinnen en badstof is het ook mogelijk uw eigen linnen of badstof te laten reinigen door Metselaar Textielservice in de wasserij. Inmiddels gebeurt dit niet meer op de ouderwetse manier, maar door een uitgebreid machinepark en gemotiveerd productiepersoneel. Onze grote wasserij in Nederland staat dagelijks voor uw klaar, om uw linnen, badstof of bedrijfskleding te reinigen. De wasserij in Nederland is gevestigd in Dedemsvaart.

wasserij

 

Wasproces: van vuil binnengekomen tot schoon naar de klant

Info over onze wasserij Nederland en hoe verloopt het proces in onze wasserij eigenlijk? Allereerst wordt het vuil gesorteerd. Op basis van artikel en het soort wasproces. Er wordt gesorteerd per gemiddeld 35kg. Vervolgens vindt het transport naar de wasbuis van de wasserij plaats. Hier begint het wasproces in wasbuis van 35KG per vak, totaal 16 vakken met een taktijd van 2 minuten. Als dit is gebeurd start het transport naar de droger. In onze wasserij in Nederland hebben we de beschikking over 5 drogers. Na het droogproces worden de artikelen verdeeld over één van de 3 mangels of één van de 3 badstof vouwmachines in onze wasserij. Hier wordt het met de hand in de machine ingevoerd, waarna het droog en gevouwen aan het eind van de machine op de juiste manier verpakt wordt (in container, in zak of geseald). De volgende stap is transport naar de klant in één van onze eigen vrachtwagens.

 

 

Voordelen gebruik van wasserij Metselaar Textielservice

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van de wasserij van Metselaar Textielservice en als u het wassen uitbesteed aan ons? Naast onze eigen wasserij Nederland hebben we ook een strijkerij, zodat uw kleding direct gestreken kan worden. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze transportservice. Op deze manier heeft u uw gewassen kleding snel terug. U kunt ons altijd 24 uur, 7 dagen in de week bereiken. Onze calamiteitendienst staat voor u klaar. Naast onze wasserij kunt u ook bij ons terecht voor het huren/kopen van verschillende soorten linnen, zoals hotellinnen.

Wasserij Nederlandwasserij

Beroep doen op onze wasserij in Nederland?

Hierboven hebben we heel kort en bondig het wasproces omschreven. Bent u nieuwsgierig en wilt u het wasproces in onze wasserij in Nederland live meemaken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. U kunt dat doen via de contactpagina op onze website, uiteraard kunt u ook rechtstreeks bellen voor onze wasserij via 0523-612038.

 

Metselaar Textielservice

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland