Textielreiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat textielreiniging kan verzorgen? Kies dan voor Metselaar Textielservice, wij zijn de specialist op het gebied van textielreiniging. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in linnenverhuur. Metselaar Textielservice beschikt over bijna 20 jaar ervaring op het gebied van textielreiniging. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen, zodat uw wensen direct duidelijk zijn.

textielreiniging

Kennis en zorg

Ons vakkundig personeel is nauw betrokken bij uw wasgoed en heeft parate kennis in huis. Daarnaast zal uw wasgoed met zorg behandeld worden. Ook voldoen wij aan de strengste milieu- en hygiëne eisen. Wij hebben een ruim wascapaciteit waardoor iedere vorm van textielreiniging mogelijk is. Voor een breed dienstenpakket bent u bij ons aan het juiste adres!

Textielreiniging: de voordelen

• 24/7 beschikbaar
• Korte communicatielijnen
• De klant is koning
• Kwaliteit staat voorop
• Tijdige levering met eigen transportdienst

Eigen transportdienst

Wij hebben een eigen transportdienst waarmee we een tijdige levering van uw textiel in Midden- en Noord Nederland kunnen verzorgen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen na te komen. Wilt u snel uw textiel laten reinigen en weer op locatie hebben? Doe dan een beroep op onze transportdienst.

Textielreiniging: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Metselaar Textielservice houdt rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen in het bedrijfsproces, dus ook bij textielreiniging. Wij hebben geregeld brainstormsessies met specialisten om verantwoord om te kunnen gaan met zaken als bijvoorbeeld energie. Dit is uitdagend en biedt vaak verrassende uitkomsten, daarnaast scheelt het weer aan kosten waardoor we de prijs voor u laag kunnen houden. Ook besteden we ook veel aandacht aan het nieuwe rijden en zijn onze verwarmde machines geïsoleerd, daardoor besparen we weer energie. Tot slot bieden wij u een volledig pakket met linnen, badstof maar ook kussens en dergelijke welke voorzien van het Made in Green certificaat. Made in Green vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Schakel Metselaar Textielservice in voor textielreiniging

Heeft u speciale wensen op het gebied van textielreiniging? Ook dan kunt u bij ons terecht. We zullen alle wensen en mogelijkheden doornemen om tot een passend bestek te komen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten in textielreiniging zijn u graag van dienst!

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland