Tafellinnen

Bent u op zoek naar tafellinnen? Tafellinnen huren en reinigen kan bij Metselaar Textielservice. Door een correcte samenwerking met diverse agentschappen en fabrikanten is Metselaar Textielservice in staat een om een ruim assortiment tafellinnen te leveren. Tevens hebben we met verschillende leveranciers de mogelijkheid samen met hen, u als hotel / restaurant te bezoeken met een nog groter aanbod aan tafellinnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tafellinnen? Neem gerust contact met ons op en laat een passend bestek maken.

Concept is de basis

Het complete concept is de basis van de culinaire beleving, uiteraard spelen de geserveerde gerechten en de sfeer ook een belangrijke rol. Het juiste tafellinnen zorgt ervoor dat een perfect visitekaartje neergelegd wordt voor uw gasten, dat is onderdeel van het complete concept. Denk dus goed na over wat voor soort linnen u kiest en welke kleur past bij de interieur en stijl van uw restaurant of eetgelegenheid. Wij helpen u graag om het complete plaatje helemaal passend te maken.

tafellinnen

Tafellinnen: laat een proefopstelling maken

Uiteraard kunt u ervaren wat de mogelijkheden van tafellinnen zijn. Wij zijn bereid geheel vrijblijvend en kosteloos een proefopstelling bij u te plaatsen. Daardoor krijgt u een goed beeld van hoe het complete plaatje eruit komt te zien. Op basis daarvan kunt u nog kiezen voor bijvoorbeeld een andere kleur tafellinnen. Wij bieden u een ruim aanbod aan tafellakens, servetten, napperons, tafellopers en meer. Daarnaast bieden wij een grote variatie aan stijlen en kleuren, waardoor het iedere keer weer mogelijk is om een unieke inrichting te verzorgen. Wenst u tafellinnen op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

De voordelen uitgelicht

Als u kiest voor tafellinnen kopen of tafellinnen huren bij Metselaar Textelservice, profiteert u van een aantal grote voordelen. Allereerst hebben wij een eigen wasserij en strijkerij, waardoor u dus ook het reinigen van het tafellinnen aan ons over kunt laten. Wij hebben altijd voldoende linnen in huis en bij calamiteiten kunt u een beroep doen op onze 24/7 calamiteitendienst. Daarnaast krijgt u één vast contactpersoon waar u altijd contact mee heeft, en dat is wel zo prettig.

Tafellinnen kopen/huren? Neem contact met ons op!

Heeft u linnen nodig of wilt u meer weten over de mogelijkheden van tafellinnen of restaurantlinnen en hotellinnen? Bij Metselaar Textielservice kunt u zowel voor het kopen als het huren van tafellinnen terecht.  Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar als u tafellinnen wilt huren. U kunt contact met ons opnemen via 0523-612038 of bel ons op info@metselaartextielservice.nl.

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland