Restaurantlinnen

Bij Metselaar Textielservice kunt u ook terecht voor restaurantlinnen, ook restaurantlinnen huren. Door een correcte samenwerking met diverse agentschappen en fabrikanten is Metselaar Textielservice in staat een ruim assortiment tafellinnen of hotellinnen te leveren. Tevens hebben we met verschillende leveranciers de mogelijkheid om samen met hen, u als hotel / restaurant te bezoeken met een nog groter aanbod aan tafellinnen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van restaurant textiel? Lees dan gerust verder!

Proefopstelling restaurantlinnen

Uiteraard zijn wij bereid geheel vrijblijvend en kostenloos eens bij u een proefopstelling te plaatsen om u te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Zo krijgt u een goed beeld wat er allemaal mogelijk is en kunt u een gedegen keuze maken voor restaurantlinnen. Uiteraard kunt u met vragen over restaurantlinnen ook bij ons terecht. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Wij begrijpen dat het complete concept de basis is. Uiteraard spelen de geserveerde gerechten en de sfeer ook een grote rol bij de culinaire beleving, maar wij weten ook hoe belangrijk het is om aandacht te schenken aan restaurantlinnen. Door het juiste linnen te kiezen, kunt u een perfect visitekaartje neerleggen voor uw klanten. Wij denken graag met u mee om alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

 

 

Restaurantlinnen huren: de voordelen

Restaurantlinnen huren heeft een groot aantal voordelen. Het vergt geen investering en er worden enkel afspraken gemaakt die die nagekomen kunnen worden. Daarnaast is er de beschikking over een eigen roulatievoorraad en kunt u 24/7 een beroep doen op onze calamiteitendienst, mochten er calamiteiten zijn. Daardoor kunt u altijd over restaurant textiel beschikken. Bij Metselaar Textielservice krijgt u altijd één vast contactpersoon via wie de communicatie zal verlopen. Restaurantlinnen huren, dat is wel zo prettig!

Restaurant textiel nodig? Neem contact op

Heeft u restaurantlinnen nodig, huren of kopen? Of bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Zoals gezegd kunt u ook vrijblijvend een proefopstelling bij ons aanvragen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u op elke vraag een antwoord geven. Contact kunt u opnemen via het contactformulier op de website of bel direct naar: 0523-612038

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland