Linnenverhuur

Op zoek naar een partner voor linnenverhuur? Metselaar Textielservice biedt u onder andere hotellinnen en restaurantlinnen. Linnenverhuur kent vele voordelen in vergelijking met het kopen van linnen. Zo kunt u ervan uit gaan dat de kwaliteit van uw gehuurde linnen altijd goed is. Daarnaast focussen wij ons op de klant. Uw wensen staan centraal en daar handelen wij ook naar. Meer weten over linnenverhuur? Lees hieronder verder of ga direct naar het door u gewenste soort linnen:

Hotellinnen
Restaurantlinnen
Tafellinnen

Hulp bij het maken van de juiste keuze

Waarom linnenverhuur bij Metselaar Textielservice? Wij kunnen u een ruim assortiment restaurantlinnen bieden dankzij samenwerkingen met diverse agentschappen en fabrikanten. Bij het huren van hotellinnen houden wij onder andere rekening met de uitstraling van uw hotel. Het team van Metselaar Textielservice geeft u graag meer advies en helpt u bij het maken van de juiste keuze wat betreft linnenverhuur.

Welke voordelen (naast de kwaliteit) kent linnenverhuur bij Metselaar Textielservice nog meer? Allereerst importeren wij onze eigen linnen. Alle linnen zijn afkomstig uit Europa en voldoen aan de kwaliteitseisen. Verder heeft u altijd voldoende linnen in huis en kunt u beroep doen op onze 24/7–service. Daarnaast bieden wij u een ruim assortiment linnen en u heeft als klant een vast contactpersoon.

 

 

linnenverhuur

Een kwaliteitsbewust team

Tientallen jaren ervaring, korte communicatielijnen en kwaliteitsbewust. Dit zijn de 3 woorden die passen bij het team van Metselaar Textielservice. Onze medewerkers zijn gemotiveerd én kwaliteitsbewust. Een extern bureau verzorgt de kwaliteitswaarborg. Hiermee kunnen wij aan u de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. De korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij ons kunnen focussen op uw wensen bij het linnenverhuur. Verder houden wij binnen het bedrijf ook rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Linnenverhuur bij Metselaartextielservice

Wilt u ons inschakelen voor linnenverhuur? Wij zijn specialist op het gebied van linnenverhuur en beschikken over meer dan 20 jaar ervaring. Wij helpen u graag verder en vinden het belangrijk dat uw wensen op het gebied van linnenverhuur worden vervuld. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar (zelfs tijdens de feestdagen). Metselaar Textielservice levert in Midden- en Noord-Nederland. Neem contact met ons op voor het huren van linnen.

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland