Hotellinnen

Bij Metselaar Textielservice kunt u hotellinnen laten wassen, huren en/of kopen. Het door ons gebruikte hotellinnen en badstof worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het linnen slijt- en kleurvast. Wij denken graag met u mee, geen vraag is ons dan ook te veel. Wij kunnen u dankzij onze expertise en ervaring, altijd een passend antwoord geven. Onze wasserij staat altijd voor u ter beschikking.

hotellinnen

Hotel textiel: Altijd een passend bestek

Samen met u worden de wensen en de mogelijkheden geïnventariseerd. Wij zullen u dan een passend bestek aanbieden. Daarnaast denken we mee over de uitstraling van uw hotel. De aanschaf van hotellinnen moet daar namelijk op aan worden gepast. Onze adviseurs kunnen u bij staan en advies geven, om zodoende tot een juiste keuze te komen. Uiteraard kunt u ook voor het reinigen van hotellinnen bij ons terecht.

Voordelen hotellinnen Metselaar Textielservice

  • Eigen wasserij en strijkerij
  • Eigen linnen
  • Altijd voldoende linnen in huis
  • 24/7 calamiteitendienst
  • Vast contactpersoon
  • Ruim assortiment linnen

 

 

Metselaar Textielservice

Wie zijn wij? Wij, Metselaar Textielservice, staan voor kwaliteit van hotel textiel. Wij zijn gespecialiseerd in textielservice en linnenverhuur. Wij bieden u een tijdige levering in heel Nederland. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bij calamiteiten kunt u een beroep doen op onze calamiteitendienst. Uiteraard kunt u ook tijdens feestdagen een beroep op ons doen! Daarnaast houden wij rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen en verzorgt een extern bureau de kwaliteitswaarborg.

Hotellinnen reinigen, huren of kopen? Neem contact op! Voor een vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar de specialist op het gebied van het reinigen van hotellinnen? Of wilt u hotel textiel huren? Neem dan contact op met Metselaar Textielservice. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van hotellinnen. Wij hanteren korte communicatielijnen zodat al uw wensen duidelijk zijn en zodat wij ons volledig kunnen richten op uw wensen. U, als klant bent de koning. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen dan ook na te komen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u hotellinnen wilt reinigen, huren of kopen, uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht! U kunt bij ons ook terecht voor restaurantlinnen of tafellinnen.

 

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland