Beroepskleding

Wilt u beroepskleding reinigen of huren? Alle wensen zijn bespreekbaar bij Metselaar Textielservice! Wij beschikken over een hoog kwalitatief machinepark waar zowel vanuit poule maar ook vanuit een eigen pakket gewassen en geleverd kan worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kleding te voorzien van barcode ten behoeve van registratie en voeren wij eventuele reparaties in eigen beheer uit.

Reinigen beroepskleding

Met beroepskleding wordt o.a. bedoeld: labaranten / foodjassen, werkplaats overalls, kokskleding en restaurantkleding (stoomgoed). Ook het reinigen volgens ISO9001 behoort tot de mogelijkheden. Daarmee reinigt u uw beroepskleding, zodat u of uw personeel snel weer aan de slag kan in gereinigde kleding. Mocht u dus een wens hebben met betrekking tot het reinigen van beroepskleding, dan kunt u ook bij ons aankloppen.

Voordelen beroepskleding bij Metselaar Textielservice

  •  Eigen wasserij en strijkerij
  •  Eigen transport
  •  Vast contactpersoon
  •  Groot assortiment
  •  Deskundig advies
  •  24/7 beschikbaar

 

Metselaar Textielservice

U kunt bij ons dus terecht voor het reinigen of het huren van beroepskleding. Maar wie zijn wij eigenlijk? Wij zijn Metselaar Textielservice, opgericht in de huidige in 1997 en gevestigd in Dedemsvaart. Wij zijn gespecialiseerd in textielservice en hotellinnen. Voor iedere vraag op het gebied van textielservice, zit u bij ons meer dan goed. De klant staat bij ons centraal. Wij hanteren korte lijnen zodat iedere wens duidelijk is. Wij hebben een eigen leveringsservice in Midden- en Noord Nederland, daarnaast vallen er steeds meer provincies binnen onze eigen dienstverlening en kunnen we samen met partners een landelijke dekking geven. Zelfs indien nodig tot over de landgrens. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen tijdens feestdagen. Naast onze beroepskleding kunt u bij ons ook terecht voor linnenverhuur, zoals hotellinnen.

Beroepskleding huren of kopen? Schakel Metselaar Textielservice in!

Heeft u beroepskleding nodig? Of wilt u uw beroepskleding laten wassen? Doe dan een beroep op onze expertise. Wij kunnen u adviseren over beroepskleding en daarmee u voorzien van een passend bestek. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag! Dankzij onze vele jaren ervaring op het gebied van beroepskleding kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Neem contact op voor beroepskleding via onze website of bel ons direct.

Beroepskleding reinigen

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland