Bedlinnen

Grote hoeveelheden bedlinnen reinigen? Dat is mogelijk bij Metselaar Textielservice. Wij nemen voor u al uw zorgen weg en wij wassen snel en fris al uw bedlinnen. Ook voor bedlinnen kopen kunt u bij ons terecht. Metselaar Textielservice heeft altijd voldoende linnen in huis om uw organisatie te voorzien van schone bedlinnen.

 

bedlinnen

Bedlinnen laten wassen

Wilt u graag bedlinnen laten reinigen? Dan bent u bij Metselaar Textielservice op het juiste adres. Voor vele hotels en vakantieparken is het ideaal om het bedlinnen te laten wassen door Metselaar Textielservice. Wij komen de vieze was bij u ophalen met één van onze vrachtwagens. Vervolgens reinigen wij het in onze wasserij in Dedemsvaart. Wij hebben een eigen wasserij en strijkerij, hierdoor zijn de communicatielijnen kort en zorgen wij dat alles goed en netjes gebeurd. Vervolgens komen wij de fris gewassen bedlinnen weer bij u bezorgen. Uw bedlinnen laten reinigen bij ons? Neem snel contact op.

Bedlinnen huren of kopen

Voor vakantieparken of hotels kan het ook een goede optie zijn om het bedlinnen te huren bij Metselaar Textielservice. Met deze optie heeft u geen omkijken naar de aantallen en is het alleen eenvoudig aangeven hoeveel bedlinnen u wilt huren. Ook het kopen van bedlinnen is bij ons mogelijk. Wij verkopen bedlinnen in kleine, maar ook grote aantallen.

bedlinnen reinigen

Recreatiepakketten

Voor recreatieparken hebben wij speciale pakketten klaar staan. Onder deze pakketten valt het bedlinnen pakket, het badstof pakket, het keuken pakket en het VIP pakket. Voor deze recreatiepakketten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bedlinnen reinigen of kopen

Bedlinnen van uw hotel of vakantiepark vies? Wij wassen het weer schoon en fris. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 0523-612 038.

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland