4de Kwartaal 2014

Hierbij een kleine up date wat wij in het laatste kwartaal gaan doen of hebben gedaan.
Ook per 1 november en 1 december mogen wij wederom enkele grote projecten welkom heten, naast deze projecten zijn wij ook met diverse kleinere projecten gestart. Echter zijn we niet enkel bezig om nieuw klanten binnen te halen maar ook onze organisatie steeds verder te profesionaliseren.
De eerste stap is gezet door een samenwerking aan te gaan met www.multisanitair.nl, later volgt hier meer nieuws over en in de tussentijd kunt u altijd eens kijken op hun site.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn zullen wij dit jaar nog starten met een interne verbouwing, door deze verbouwing kunnen wij een showroom / ontvangst ruimte creeeren. Om hiervoor inspiratie op te doen en ook voor de nieuwe trends bezoekt ons sales team een beurs in Parijs en zullen wij ook aanwezig zijn in Parijs tijdens de opening van een unieke showroom aldaar, uiteraard volgen er later foto’s van online.
Mocht u nog opzoek zijn naar iets unieks, apart of trendy u kunt ons sales team gerust met een opdracht richting Parijs sturen.

Graag ontvangen wij u later dit jaar in onze showroom.
Met fris gewassen groet,

Team Metselaar textielservice

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland