3de kwartaal 2014

Ook tijdens de drukte in het seizoen zijn we diverse horeca projecten gestart, ondanks dat dit niet onze voorkeur heeft omdat wij een goede start belangrijk vinden en het in het seizoen ook bij de klant er vaak tussendoor moet zijn alle opstart naar tevredenheid verlopen. De samenwerking met onze linnen fabrikanten loopt perfect inmiddels hebben we hier profesionele monstermapjes mee ontwikkeld.

Monstermappenbedlinnen tafellinnen

Daarnaast zijn we zijn we met meerdere ontwikkelingen bezig om u als klant een nog completer pakket aan te bieden, denk hierbij aan kleding en sanitair voorziening, maar dan wel de complete pakketen dus alle merken soorten, en maten. De gesprekken in de diverse samenwerkingen zijn inmiddels zover dat we uw complete hotel, kantoor kunnen inrichten en aankleden.

Helaas ook iets minder goed nieuws, inmiddels kunnen wij helaas uit ervaring melden dat er ook in linnenverhuur / wasserij land er contract lopen en ook nog steeds aangeboden worden waar u als ondernemer er zeer slecht voorstaat, zolang het loopt is er niks aan de hand echter daarna….. Helaas ontkom je erbij huur niet aan omdit via een goede correcte overeenkomst te laten lopen gezien de hoge investiringen die in de duizenden en soms 10 duizenden euro lopen. Toch willen wij iedereen adviseren om zowel hun huidige overeenkomsten als eventueel nieuwe overeenkomsten van leveranciers (dus ook ons) te laten controleren door bijvoorbeeld je rechtsbijstand of door de afdeling info & advies van de KHN.

Met fris gewassen groet,

Team MTS

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland