1ste Kwartaal 2014

Het is even geleden dat we artikelen op onze site plaatsten. De reden hiervan is om alle nieuws berichten per kwartaal samen te vatten en dan online te zetten, uiteraard als er iets spectaculairs tussen door gebeurd brengen wij u op de hoogte.

Hierbij een korte samenvatting van het eerste kwartaal.

In de eerste maanden van het jaar zijn we inmiddels met 8 nieuwe projecten begonnen, naast deze projecten staan er ook nog een aantal hele mooie aan te komen. Tevens zijn we begin dit jaar gestart met een samenwerking met B&S media voor onze marketing campagne en moet zegen tot alle tevredenheid.

Tijdens Koningsdag zullen een aantal van onze chauffeurs deelnemen aan de TRUCKRUN DRONTEN dit alles ten behoeve van het goede doel voor meer info http://www.flevo-truckerstour.nl/ In mei zullen er een aantal van onze collega’s meerijden met de toertocht (motor) voor stichting www.zonnestraalkarlijn.nl ook hiervan zullen de opbrengsten volledig ten goede komen van het goede doel.

Kortom het was een bewogen en vergelijkbaar met andere jaren een druk eerste kwartaal in linnen land wij hopen dat er nog meer volgen.

Volgende keer kunnen wij jullie waarschijnlijk spectaculair nieuws brengen over diverse samenwerkingen tussen Metselaar Textielservice en andere partijen.

Met fris gewassen groet,

Team MTS

Metselaar Textielservice: Meer dan reinigen alleen

textielservice nederland